vineri, 25 mai 2012

Femeile..

  
  Se spune ca femeile sunt fapturi menite sa fie iubite,nu intelese.Ca tin foarte mult la cum arata,ca le pasa mai mult decat lasa sa se vada.. ca plang des si au lacrimile atat de fierbinti,ca reusesc sa topeasca si cele mai inghetate inimi.
  Sunt multe de spus..prea multe.Si am prea putin timp la dispozitie,si nici nu cred ca imi ajung randurile.. As fi ipocrita sa incep acum sa vorbesc despre cat de minunate sunt femeile..nu.La fel cum exista oameni minunati, la fel - desi doare sa o recunosc - exista si oameni cu caracter murdar,fara suflet.Iar genul acesta de persoane pot fi si femei,si barbati..
   Femeile ar trebui descrise prin cuvinte ca eleganta,sensibilitate,mister,inocenta,aparente.. Indiferent de caractere sau scopuri,personal cred ca aceste cuvinte le-as atribui aproape tuturor.. bineinteles,mai exista si exceptii,cum sunt acele dureri care iti paralizeaza sufletul (de femeie),facandu-te sa uiti cine esti.. sau o alta exceptie: lipsa increderii in sine.
   Voi ce cuvinte le-ati atribui femeilor? :)

8 comentarii:

  1. Si eu sunt de acord cu partea"le pasa mai mult decat lasa sa se vada,plang des..."
    Eu cred ca femeile sunt romantice,visatoare(toate viseaza la un print,calare pe un cal alb),sensibile...nu stiu,femeile difera destul de mult intre ele...
    Sa zica baietii:p

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu vorbim in general. nu toate femeile sunt la fel. nu toate sunt sensibile, elegante. misterioase etc. unele au aceste caracteristici, altele nu. Si fii sigura ca nicio femeie nu le are pe toate la un loc ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista nici macar o exceptie?!

      Ștergere
    2. Pai daca le-ar avea pe toate la un loc nu ar fi perfecta? si perfectiunea nu exista !

      Ștergere
    3. Hmm.. cred ca mai trebuie ceva pentru perfectiune..adica sunt doar cateva insusiri :D

      Ștergere
  3. Noua generatie de fete/femei insira foarte putine din calitatile legate nod de tine,si-au cam pierdut din sensibilitate,eleganta,de inocenta nici nu mai e vorba(exista exceptii nu sariti pe mine)
    Insa daca ar fi sa insusesc un cuvant femeii,si cu asta iti raspund si la intrebarea ta,ar fi mister,cred ca asta atrage cel mai mult un baiat :)

    RăspundețiȘtergere