luni, 11 iunie 2012

Cealalta fata.


   Acopera-ti,acopera-ti ranile cu un strat fin de machiaj si minte-te ca nimeni nu va observa diferenta.Tu stii deja ca toata lumea te va intreba "Esti bine?" dar prea putine persoane isi vor da seama ca acel "Da" pe care l-ai murmurat semana mai mult cu un strigat de ajutor.
   Trebuie sa treci peste,sa uiti,sa traiesti printre fiinte pe care le detesti,dar cel mai important este ca trebuie sa te schimbi.Dar nu reusesti.Ritmul lor,al "oamenilor de afara",e prea nebun,si nu il intelegi.
    In cazul meu,prea putine persoane si-au dat seama ce ascund sub masca pe care o port zilnic,si pe care uneori ajung sa o confund cu propriul chip.Unora pur si simplu nu le pasa,altii pur si simplu nu vad,fie ca nu ii las eu sau nu pot ei.
     Si uneori ma intreb daca merita sa fac ceva ca sa schimb mersul firesc al lucrurilor,dar tot nu fac nimic..

18 comentarii:

  1. Daca ar fi meritat, ai fi fost motivata sa faci ceva ca sa schimbi. Dar nu merita toti sa te cunoasca... sa stie totul despre tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce trebuie sa porti o masca? fii tu !

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu nu ai nevoie de o masca :-w . Esti o persoana minunata :x si ar trebui sa vezi si tu asta :x .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :o3 dar nu sunt minunata cu toata lumea :"> stii tu :D

      Ștergere
    2. Pai nu toata lumea merita :-? . dar tot nu ai nevoie de masca >:d<

      Ștergere
    3. :D Mi-e frica sa le arat oamenilor cine sunt..

      Ștergere
  4. Intr-o lume in care majoritatea poarta masca e mai greu sa fi tu tot timpul...

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai purta acea masca o zi..incearca sa vezi cum e

    RăspundețiȘtergere
  6. ce vrei sa schimbi?
    si de ce simti ca ai o rana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm.. sa spunem doar ca trecutul m-a marcat.Vreau sa ma schimb PE MINE mai intai,dupa mai vedem.

      Ștergere
  7. cand cineva te intreaba "esti bine" de cele mai multe ori o fac doar din simpla politete.cel mult ei doresc acel raspuns banal"Da"...si sa treaca mai departe.nu vor sa se incurce cu problemele tale,cu trairile,fricile....scopurile.Acum sa gasesti o persoana cu adevarat interesata de problemele tale,este cu adevarat o provocare.
    cat despre faptul ca porti o masca in fiecare zi...eu nu pot acum sa iti zic"Fii tu insati"De ce? pentru ca as fi o impocrita...de ce sa sfatuiesc pe cineva,cand chiar eu in persoana fac aceeasi greseala?Dar stiu ca esti o fire puternica,care va gasi adevarata cale...si vei reusi sa iesi din aceasta incorsetare a temerilor...poate nu pentru totdeauna,dar macar nu te vei mai simti la mana lor.
    stiu aberez multe:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aberezi multe deloc,sunt convinsa ca ai scris aici foarte putin in raport cu gandurile tale asupra acestui subiect..si iti multumesc ca nu imi dai sfaturi "sa fie acolo".

      Ștergere