miercuri, 27 iunie 2012

Scrisoare catre viitor .


                                                  Draga Viitorule,


Desi ne intalnim tot timpul,tu totusi stii mai multe despre mine decat stiu eu despre tine . Si desi e ciudat tu ai la tine si amintirile mele ,nu ? Deci iti amintesti acum 2 ani cand am hotarat cum vei fii tu ? E imposibil sa nu iti amintesti . Nu-i asa ca de atunci totul a devenit mai colorat ? Dar ca sa fiu sigura ca stii despre ce e vorba si ca iti faci treaba am sa iti explic totul …
Totul a inceput cu o melodie … O melodie trista,care parca imi patrundea in suflet . Da…si in momentul asta ascult acea melodie si parca imi vin imagini din trecut in minte . Era luna lui septembrie ,luna anotimpului meu preferat  si totusi stateam in casa ascultand melodia aceea . Versurile erau ciudate,nu intelegeam nimic din ele . Si totusi versurile acelea stii ce au facut ? Trebuie sa stii ,ca doar din acel moment ai inceput sa imi luminezi viata. M-au apropiat de persoana care mi-a stat alaturi de cand s-a nascut,dar nu am observat asta.  Si de atunci a aparut si ambitia mea … O melodie,o poza,un video, o emisiune si uite asa visul meu a prins aripi . Dar inca nu a invatat sa zboare prea sus … dar in curand va reusi, trebuie doar sa isi mai exerseze zborul . Dar stii care e cel mai frumos lucru ? imi impart visul cu verisoara mea,careia I se datoreaza tot meritul pentru ceea ce noi numim “visul nostru” . Si ca sa nu te mint e foarte greu ceea ce facem si e nevoie de multa munca . Cateodata imi vine sa renunt,dar de ce sa renunt cand m-am chinuit,am plans deoarece nici una din noi nu a avut sprijin,am devenit o ciudata si viata mea s-a schimbat radical ? Nu…nu o sa renunt. De ce sa te dau la o parte cand esti atat de aproape . Si vezi cate am realizat in acesti doi ani ? Am inceput sa inteleg din versuri,ceea ce pare amuzant,dar mie imi provoaca fluturasi , am invatat sa nu fiu rasista,am invatat sa fiu copil ori de cate ori vreau fara sa imi pese ce zice lumea si ce e cel mai important acest vis ma tine legata de persoana care ma ridica atunci cand sunt la pamant .
Mai incolo sper sa ne duci acolo unde ne dorim , Coreea de Sud ,chiar daca nu va fi usor,dar daca a-m renunta la visul nostru ,sufletele noastre nu ar mai fi colorate . Te pot ruga ceva ? Invata-ma sa zic nu . Si Viitorule, multumesc ca incepi sa imi deschizi ochii ! 

Articol inscris in BLOG POWER 28 cu urmatoarea tema (propusa de Cry) : 
Visul meu, copil fiind
- Ce vroiai să devii atunci când erai copil?
- Ce ai devenit acum, ai reușit sau ai ales altă cale în viață?
- Ai renunțat la dorințele tale pentru ceva ce-ți place sau ai fost nevoit?
 Alte articole: Un vis indepartat Toti visam

7 comentarii:

  1. E superb,ma bucur ca l-ai scris :x
    Ti-a iesit super,si visul tau e foarte .. dragut :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Teoretic este aşa cum spune Soll, dar practic nu. Eu spun că nu s-a respectat tema dată. Juriul va decide.
    Să ai o zi bună şi mult, foarte mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  3. E frumos sa-ti indeplinesti visele 8->

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitări pentru articol!
    Să nu renunți niciodată la visul tau! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru articol, dar ai ratat putin tema... presupunand ca ai scris despre "acum doi ani", cand erai copil, te-ai dus cam mult catre viitor si in loc sa respecti tema raspunzand la intrebari, ai pus alte intrebari.

    RăspundețiȘtergere