duminică, 8 iulie 2012

La multi ani,Bianca!:*

  Nu ma pricep la urari.De cele mai multe ori (spre rusinea mea), le iau de pe internet, dand copy-paste.Dar aseara ti-am scris din suflet..la fel si felicitarea aia.
  A fost superb in Brasov.Si trebuie sa recunosc ca scriu pentru ca mi-e teama.Nu vreau sa uit alea doua zile. Trebuie sa scriem undeva tot ce am facut.Sau aproximativ tot.. Uitarea este inevitabila.Dar sunt si clipe care vor ramane mereu in mintea mea.

 Deci.. nu o sa uit cum:
  - ne-am intalnit in fata Bancii Comerciale, care era verde cu maro (deci eu ziceam ca e verde,tu ca e alta culoare :)) ) si am vorbit la telefon pana ai venit (ti-am zis ce emotii am avut sper..)
  - am fost la Muzeul Virtual, unde partial mi-am invins teama de inaltime (scarile alea erau groaznice, parca transparente.. nu cred ca as fi urcat cu altcineva,dar cat ma bucur ca am facut-o!).. s mai stii cuplul ala care a vrut o poza,si trebuia sa le fac eu una,dar cand am vazut ca merg pe chestiile alea m-am lasat pagubasa?! :))
  - am vazut catelul ala atat de draguuut (ala de pe afisul pe care mi l-ai aratat ma tarziu), si dupa am baut eu ca sparta o gramada de apa :))
  - am fost in Piata Sfatului,si ne-am jucat cu porumbelul ala atat de cuminte.. si parca nu ne mai venea sa il lasam sa plece :D
  - am mancat cea mai buna inghetata (pe cuvant!) si am dat-o naibii de dieta (asta doar pentru o zi :D)
  - am mers prin padure
  - am vazut Brasovul de undeva de sus (langa Tampa cred?!) si am avut si niste discutii mai sadice :)) (si ma bucur ca nu te-ai aruncat,ca nu aveam de unde sa iti iau un .. :)) la ora aia)
   - saaau sper ca mai tii minte faza aia din pasaj,cand ti-am spus sa ai grija la scari si m-am impiedicat eu :))

  Pentru cititori nu stiu daca au valuare randurile de mai sus.Postarea asta o sa conteze doar pentru o singura persoana: pentru tine!Si asa e cel mai bine.. doar pentru tine scriu acum :D.
  Inca regret ca nu am putut sa ne luam la revedere.Dar poate e mai bine asa.
  Oricum,prietenia noastra nu tine cont de distanta sau timp.Noi doua vom fi prietene indiferent de cati km vor fi intre noi.Iti multumesc ca ma intelegi,ca ma asculti si ca esti printre singurele persoane care ma vad asa cum sunt: fara masca.


 P.S:O poza cu "fata de caine bleg",asa,ca bonus >:D<
 P.P.S:Bianca, schimba-ti parola, blogul asta parca nu mai are rost fara tine..

10 comentarii:

  1. Doamne :o3 Multumesc :x gata am devenit adulta TT^TT [doar in buletin >:) =]] ] intr-adevar multe momente au fost epice ... si epic fail =]] [faza cu scarile =]] doamne ce m-am speriat atunci X_x ] ,cum ai putut sa uiti de grupul de asiatici ?:( :)) locul cu descutiile sadice este turnul alb :> . unde am vazut si goanga aia imensa X_x =]] am avut atatea amotii prima data X_X nu stiam ce reactie sa am =]] ce sa zic prima data =]] si sa nu uitam de afisul cu ... de la farmacie :> cand merg sa nu uit sa fac pozaaa :x " nu te supara ce sampon folosesti ? "=]]] :x . si sa nu uitam de tipa de jos care ne inchide fb`ul =]] ce bitch =]] dar banuiesc ca se distra copios =]] Multumesc pentru acele clipe si pt cadou care a fost si este minunat :x:x . si tot ce ai scris in acea felicitare e in sufletul meu . Multumesc ♥ si multumesc si ca imi esti o prietena atat de buna ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) da,da :x momentele noastre =)) daca faci poza la afisul ala esti cea mai tare :">
      Si tu imi esti o prietena buna,si chiar ma bucur ca am reusit sa fim atat de apropiate :x si abia astept sa ne vedem iar :x

      Ștergere
    2. Si eu :x pacat ca nu am apucat sa ne vedem vineri :( . dar oricum o sa ne mai vedem >:) :x . o sa fac poza :> sapt asta care vine tot merg odata =]]

      Ștergere
    3. Normal :x daca faci poza la afisul ala,o sa te iubesc si mai mult :)) :x

      Ștergere
  2. La multi ani!!!
    ma bucur pentru prietenia voastra:X:X:X:X asa prieteni mai rar gasesti;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dragute sunteeeeeeeeti :x. Ma bucur pentru voi, ca sunteti asa de apropiate :D
    La multi ani, Bianca! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur pentru voi,rar se intampla sa iti gasesti un prieten adevarat.La multi ani, Bianca!!

    RăspundețiȘtergere