joi, 14 iunie 2012

Si ploua,ploua,ploua..


  In regula.Recunosc.Uneori am senzatia ca ploaia e doar pentru mine.Si nu doar ploaia..
  Mereu am fost asa.Iau totul mult prea in serios.Si sunt foooarte subiectiva,si uneori chiar superficiala.Am prea multe defecte.
  Dar ce fac aici?Vorbeam despre ploaie..
  Hmm..
  Mereu cand ploua,ma uit pe geam.Ma sperie tunetele (ma sperie ca naiba),dar ma si incita.Cred ca imi place sa risc (si totusi ce risc e asta,eu doar privesc de la fereastra,doar nu cobor sa.. ?!?)
   Mi-e dor de Bianca.Ieri nu am vorbit si parca o parte din mine lipseste (si ce ciudat suna..).Nu credeam ca poti imparti o prietenie atat de sincera cu o persoana cu care nu te-ai intalnit niciodata fata in fata,si de care aparent nu te lega nimic..
   Deci ploua.Acum,in Galati chiar ploua.Si mi-ar placea ca ploaia sa spele atat strazile mult prea prafuite, cat si caracterele murdare ale unor oameni.Si as mai vrea ceva.. As vrea sa imi beau ciocolata calda cu ea.. sau poate o cupa de sampanie,ca sa ciocnim pentru cea mai sincera prietena pe care o am?!

   P.S:Imi pare sincer rau ca nu pot sa ajung maine in Brasov,la naiba.. dar stiu ca o sa vin in iulie pentru o saptamana, si o sa fie asaaa super si o sa facem atat de multe nebunii!Si acum,daca imi zice cineva ca sunt pe invers,il bat :))
  P.P.S:Oare imi schimb stilul de .. a scrie?Ce se intampla cu mine?!

12 comentarii:

  1. Uneori e bine sa fi mai superficial,treci mai repede peste greutatile vietii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm..stiam ca persoanele subiective nu au intodeauna de castigat :D

      Ștergere
  2. Si eu iau totul prea in serios, dar incerc sa fiu obiectiv. Nu stiu cat de mult imi iese...
    Mereu am privit ploaia ca pe un nou inceput, pentru ca spala totul si aduce un aer proaspat care iti inspira noutate. Ar fi frumos ca si oamenii sa se "spele" sub stropii ei... dar e prea greu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista schimbari care afecteaza totul, deci si stilul de a scrie. Eu zic ca e un lucru bun, nu rau :D. Nu-mi pot da seama insa daca ti-l schimbi sau nu :))
    Si nu, nu esti ep invers, stai linistita >:D<. Si eu am o prietena foarte buna, din fericire suntem si colege de clasa. Si saptamana asta n-a venit la scoala si mereu sunt prost dispusa :)). Anyway, e normal sa legi prietenii stranse :D. Si cred ca cele legate asa sutn cele mai de durata pentru ca nu te intalnesti zilnic cu persoana respectiva ca sa poti sa-i reproseszi ce face, ce spune, cum iti vorbeste. Ma bucur ca va intelegeti asa bineee >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru comentariu :3 sunt convinsa ca prietena ta este o persoana minunata,ca de aia va si intelegeti: cine se aseamana se aduna :-"

      Ștergere
  4. OF :-s si eu ma simteam ciudat ca ieri nu am vorbit si iti simteam lipsa:o3 . Si ieri sincer am fost intr`o dispozitie dinaia aiurita:-s . Un pahar de sampanie :> imi place cum gandesti :x . Si sincer nici nu stii cat ma bucur ca suntem asa bune prietene :x . Si stii ...e bine ca nu vii maine ,adica sunt la scoala oricum 8-| asa ca mai bine in iulie .si o saptamana :x . Chiar ca numai nebunii >:)din cauza ta o sa fiu ca si bagata in priza=]]...Si nu`ti schimba nimic :-w esti foarte oke asa cum esti :x . si ti`am mai zis ,eu te iubesc asa cum esti :x . Si esti foarte speciala :-w .
    PS : Trimite-mi un tunet :o3

    RăspundețiȘtergere