vineri, 8 iunie 2012

Sa nu-ti fie frica..


  Sa nu-ti fie frica niciodata sa fii cum esti cu adevarat.Imagineaza-ti ca viata este ca un bal mascat.. toata lumea poarta cate o masca,unii oameni se simt inconfortabil,dar unii se simt atat de bine cu ea incat dupa un timp o confunda cu propriul chip..
  Ai avea curaj?Sa iti dai masca jos?!..
  Cred ca daca ne-am da mastile jos am realiza ca nu suntem cu totii atat de diferiti.Poate nu aspiram la aceleasi idealuri,dar toti avem parti slabe si parti puternice,toti avem zile bune sau proaste,toti am dus (sau ducem) lupta dintre ratiune si dorinta..

14 comentarii:

  1. Daca ne-am da mastile jos... am fi vulnerabili. Si multi nu accepta asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie sa ne fie frica.Fiecare trebuie sa ne cunoasca temperamentul nostru..si caracterul fie el pozitiv sau negativ.:p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm.. nu multi sunt oamenii care gandesc ca tine :D felicitari!

      Ștergere
  3. ai dreptate..fiecare trebuie sa fie asa cum e..dar nu inseamna ca nu poate fi diferit dupa un anumit timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate.. dar din pacate unii dintre noi incearca sa para ce nu sunt,doar pentru ca au fost dezamagiti sau/si vor sa pastreze aparentele

      Ștergere
    2. da...in cazul asta nu e bine deloc

      Ștergere
    3. Si totusi,multi continua sa faca asta..

      Ștergere
  4. Daca toti si-ar da mastile jos cred ca am fi putin surprinsi.Poate ca unii nu au multe de ascuns in spatele mastii,dar poate ca sunt altii care nu au fost niciodata persoanele care au pretins ca sunt.

    RăspundețiȘtergere
  5. aparentele sunt inselatoare...cred ca fiecare persoana are momente cand se preface...cand uita de propria esenta si se transforma in umbrele propriilor persoane...unii stiu cand sa se opreasca,altii confunda acea "masca" cu realitatea...poate lumea ar fi un loc mai bun daca toti am incerca sa fim noi insine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau poate ar fi un adevarat haos.. totusi,as vrea sa vad asta :D

      Ștergere