duminică, 17 iunie 2012

Lumea mea/noastra


  Mi-ar placea sa simt ca lumea imi apartine.Ca totul este al meu.Ca sunt o regina,cand defapt sunt doar un om obisnuit care nu reuseste sa se regaseasca..
  Am o viata banala in lumea asta - lumea lor.Niciodata nu mi-a apartinut.Si nu inteleg - de ce nu poate sa fie "lumea noastra"?De ce (aproape) toti sunt atat de egoisti si cauta sa isi imparta lumea cu doar o singura persoana - "jumatatea lor" - dar nu o gasesc,sau poate o gasesc,dar genul asta de povesti se termina foarte rar cu un happy end.. Sunt atat de multe persoane care ar merita o bucatica din lumea lor,si ei nu vad.. Ciudati oameni.
  M-am saturat.M-am saturat sa incerc sa intru in lumea asta a lor plina de ipocrizie si superficialitate.Gata, m-am hotarat!Vreau sa fiu creator,si nu doar un pion pe care il muti cum vrei si cum vrei.                                                                  
    
  Bianca, hai sa facem o lume a noastra.Da-o naibii pe asta.E prea nebuna,chiar si cu noi.Hai sa facem o lume a noastra,si ia-ti si prietenii.Si o sa ii iau si eu pe ai mei.Si pe ursuletul de plus - pe Teddi (si nu,nu i-am pus numele de la .. un el.. creeeed!).O sa iau si niste ciocolata calda.Si niste reviste.Si o carte de-a lui Eliade. Si un leptop.Poate... o sa vreau sa joc LoL.Dar nu o sa fie nimeni in lumea noastra care sa joace LoL.Ba nu,o sa conving eu pe cineva sa vina sa joace LoL cu mine.. Dintr-o lume paralela.Da,asta e raspunsul!
  Ce mai trebuie sa mai fie in lumea noastra?Hmm..


"Si ce daca par nebun?!"

11 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Cum a putut uita de asta ?! :))

      Ștergere
    2. Dar eu,cum sa uit,cum sa uit de Nutella Dumnezeule?!? :|

      Ștergere
    3. Si glucoza :o3 . Si fructe :-w . Si multe alte chestii [nesanatoase b-) ]

      Ștergere
    4. Nu stiu cum ai putut uita Soll :(

      Ștergere
  2. Bună! Eu sunt Zappy şi am blogul Zdrăngăneli. Tot umblând pe la statistici am găsit blogul tău la "Site-uri de referinţă" şi am aruncat un ochi pe aici. Mi s-a părut ok, aşa că îţi voi face o propunere. (Nu e nimic nesimţit..)
    De curând am creat un nou blog unde vreau, atât eu cât şi alte persoane, să scriem poveşti. Momentan doar eu am postat, restul spune că nu are imaginaţie.
    Ehh...dacă te-ar interesa/tenta să realizezi o poveste (nu contează că e romantică, horror, S.F. sau mai ştiu eu ce...). Eu vreau să fie ceva care să fie o poveste...
    Repet, dacă te interesează te aştept să scrii, dacă nu...măcar să-mi spui (ori aici pe blogul tău, ori la mine...).
    Ăsta este blogul cu poveşti (îl poţi găsi şi la mine pe blog la "Blogu' la care sunt afiliată"): http://blogopovesti.blogspot.ro/

    Mulţumesc anticipat pentru că ai citit comentariul meu şi te aştept cu un răspuns, sper eu pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intereseaza,promit ca voi lucra la ceva :D

      Ștergere
    2. Mă bucur foarte mult că ai acceptat. Acum faci parte din echipa blogului. Tot ce-mi trebuie de la tine este o adresă de e-mail pentru a putea să-ţi trimit o invitaţie pentru a deveni autoare. Dând la profilul tău am văzut că ai o adresă de mail, dar vreau să mă asigur că este asta . Dacă nu e asta te rog să laşi altă adresă. Mulţumesc!

      Ștergere
    3. Adresa de mail: sunt_fraiera26@yahoo.com (stiu ca trebuie sa o schimb,dar trimite-mi te rog o invitatie pe adresa asta :D )

      Ștergere
    4. Ok. Deci asta era...(doar că mi se părea puţin ciudată şi de aceea am ezitat în primă fază să-ţi trimit mailu' fără să te întreb înainte.)
      Mulţumesc că faci parte din echipă.

      Ștergere