sâmbătă, 16 iunie 2012

Culorile sufletului


  Ma gandeam ieri ca toti suntem diferiti.In interiorul fiecaruia se ascunde alt suflet,alte ganduri,alte aspiratii..
  Si daca sufletul ar avea o culoare?
  Hmm.
  ..
  Sufletul meu era alb.Fiecare om care a trecut prin viata mea,a lasat amprente.Asa este.Mi-au impregnat sufletul cu ceva din culoarea sufletului lor,unii mai mult sau mai putin.Si e ciudat ca nu au facut-o voluntar..
  Am adunat in sufletul meu sute de culori.
  Dar cand le-am amestecat,ce am obtinut?Oare un gri?Poate sufletul meu este gri.. Dar si culoarea asta are mai multe tente.Nu depinde de mine ce culori si amprente port in suflet,dar pot schimba tenta.Sper sa pot face din cenusiul asta o culoare mai luminoasa..
  Ce culoare are sufletul tau?

16 comentarii:

  1. Nu m-am gandit niciodata la asta,dar cred ca ar fi un mozaic difuz de culori dulci-amarui.Depinde si de noi ce culori ne "pateaza"sufletul,cred eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,depinde ce culori.. Mozaic..hmm..foarte interesanta idee :D

      Ștergere
  2. Dacă ar fi să mă iau după faptul că atîţia proşti s-au jucat oarecum cu sentimentele mele, sufletul meu cu siguranţă are o culoare închisă...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm... Buna intrebare. Nu m-am gandit niciodata la asta. Cred ca ar fi un albastru nici inchis, nici deschis, dar in fiecare zi se deschide mai mult si mai mult. A fost negru, a trebuit doar ca cineva sa-l vada frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un albastru deschis,cu siguranta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Sfuletul meu e un curcubeu :x . Ba nu ...o parte e neagra si se numesc amintiri ... neagra pt ca,cateodata mi-e dor ,o parte e albastru [ o nuanta deschisa :x ] si e starea mea de zi cu zi ,mai putin in zilele in care sunt prost dispusa si bineinteles exista si o parte roz cu buline albe :x ,iar acela este viitorul meu :x .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dragut gandesti :x uite,vezi - de asta te iubesc :D:))

      Ștergere
  6. toate culorile posibile si imposibile b-)
    un suflet multicolor...
    se mai intuneca el cand ploua dar desigur ca apoi urmeaza un curcubeu :3

    RăspundețiȘtergere
  7. Momentan e un amalgam de culori ce se amesteca in continuu. Uneori apar culori noi sau dispar cele existente... sunt curioasa ce culoare va avea la final, cand amestecatura asta se va descalci :-?

    RăspundețiȘtergere